VOGNMAND Kurt Larsen - En troværdig samarbejdspartner

Siden virksomhedens stiftelse i 1990 har vi hos Vognmand Kurt Larsen løst mange forskellige opgaver for vores kunder. Fokus for alle opgaverne har været at fremstå som en troværdig samarbejdspartner med fokus på kvalitet af udført arbejde. Igennem årene har vi samlet en stor erfaring igennem de udfordringer, vi har mødt – og løst – i forbindelse med vores opgaver. Denne erfaring stiller vi til rådighed og rådgiver gerne om tidshorisonter, kvaliteter, valg af vogntype m.m. Sådan sørger vi for, at du får den ønskede løsning afleveret til aftalt tid.

Løser alle opgaver inden for transport

​Uanset om I skal transportere bygge- og anlægsmaterialer eller affald, så kan vores vognpark løse opgaven. Vi kan således hjælpe med alle de transportproblemer, du måtte have.

Vi er f.eks. behjælpelige med:

  • ​Transport af maskiner
  • ​Løfte- & hejseopgave m/90 t.m. kran med jib
  • ​Entreprenørkørsel
  • ​Oprensning og uddybning af søer
  • ​Ophaling af container

Ingen opgave er for besværlig. Vi trækker på vores store erfaring ved transportleveringer og sikrer derved, at lasten når sikkert frem.​​

Levering til aftalt tid og pris​

​Som vognmand er det vigtigt at have fokus på tidsaspektet, da det betyder meget for vores kunder at få leveringerne til aftalt tid. Med os som samarbejdspartner kan du således trygt overlade transporten til os, velvidende at leveringen finder sted på aftalt tidspunkt til konkurrencedygtige priser.

Kontakt os i dag

Hvis du søger en vognmand, er du meget velkommen til at ringe til os og få en uforpligtende snak - Ring på 30 96 04 82. Vi er beliggende i Tylstrup nær Brønderslev.

Vil du ringes op?

Send os dit navn og nummer, så ringer vi dig op så hurtigt som muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainfo

Vognmand Kurt Larsen

​CVR: 14031731

Adresse

Kraghedevej 116,

9382 Tylstrup - Danmark